Seznam článků

Chraňme své lyže pomocí Protect6.
11.07.2016 20:33:17

Chraňme své lyže pomocí Protect6.

Jste milovníci zimních sportů? Pak vás jistě bude zajímat, jak chránit vaše věci před odcizením. Ař už se jedná o lyže, bežky nebo snowboardy, vždy je tu určité riziko, že se vám ztratí nebo zaujmou zloděje. Jak tomu zabránit?

Nejlepší cestou je prevence. Tou účinnou a moderní jsou známky Protect6 s QR kódy. Nalepí se na jakýkoliv cenný předmět, třeba právě na lyžařské vybavení, a máte vystaráno. Po registraci v systému můžete své věci spravovat a mít o nich přehled.

Známky s QR kódy jsou v jasných barvách a snadno viditelné. Nepřehlédne je tedy ani zloděj, naopak, taková známka ho odradí od zbytečné námahy. Pokud by někdo lyže ukradl a chtěl je dále prodat, je to ztíženo jejich registrací v systému Protect6. Pokud se vám lyže ztratí a někdo je najde, stačí načíst QR kód do aplikace, která je zdarma k dispozici ke stažení, a tak se díky chytrému telefonu mohou dostat brzy zpět ke svému původnímu majiteli. Velkou výhodou je i to, že v systému Protect6 máte veden záruční list a také rychle najdete servis nebo seznam vhodných náhradních dílů pro jakoukoliv vaši registrovanou věc. Znamená to konec zdlouhavému hledání potřebných dílů a také konec ztraceným papírovým záručním listům.

Protect6 je už s úspěchem aplikován do prodejen s lyžařským vybavením. Zaručuje přehlednější evidenci a také snadnější pozdější komunikaci prodejce a zákazníka. Velmi vhodné jsou známky s QR kódy a jednoduchý evidenční systém pro půjčovny sportovního vybavení, tedy i lyží, snowboardů a běžek. Díky tomu je vždy ve věcech přehled, ubývá papírování a zrychlí se proces vypůjčení a navracení věcí zpět.


Protect6 známka

Komplexní servisní systém s inteligentní známkou