Seznam článků

Hradišťský partner - Kola ČÍHAL
11.07.2016 21:01:26

Hradišťský partner - Kola ČÍHAL

Kola ČÍHAL

Cykloprodejna ČÍHAL se prezentuje jako rodinný tým z jihu Moravy, který se především zabývá internetovým prodejem jízdních kol, příslušenství ke kolu a cyklistické výbavy. Mají za sebou 16 let zkušeností v oblasti prodeje i servisu.Díky letitým zkušenostem Vám obsluha cykloprodejny vždy poradí vybrat si to správné kolo.
Produkty, které cykloprodejna ČÍHAL nabízí se vyznačují vysokou kvalitou od renomovaných výrobců, jako jsou Scott, Kellys, Shimano, Sram, Campagnolo, Giro, Force, KLS, Camelback, Osprey a mnoho dalších.
Příznivci cyklistiky v kamenné prodejně ČÍHAL nebo na jejich e-shopu najdou všechno co pro svoji zálibu potřebují, od jízdních kol, koloběžek, odrážedel, treter, helem, dresů, cyklokalhot, brýlí, bund, vest, ponožek, výživy, cyklistické literatury, funkčního prádla, rukavic, čepic, chráničů, batohů, pulsmetrů, computerů, blatníků, světel, stojanů, zámků, zvonků, nářadí, lepení, lahev, košíků až po spousty jiných komponentů.
Širokou nabídku cykloprodejny ČÍHAL dotváří profesionální servis, vyznačující se vysokou spolehlivostí a kvalitou.
Mise cykloprodejny ČÍHAL? Udávat trendy nejen v tom, jak má e-shop vypadat, ale také v tom, jak má vypadat servis, který poskytují Vám – svým zákazníkům.

I v této cykloprodejně si můžete vyzvednout svoji ochrannou známku Protect6. Označte si nové kolo od cykloprodejny ČÍHAL naší známkou a snižte tak pravdepodobnost ukradení.


Protect6 známka

Komplexní servisní systém s inteligentní známkou