Seznam článků

Implementace známek ve firmě In creative
11.07.2016 20:13:21

Implementace známek ve firmě In creative

Ve firmě In creative ví, jak chránit své věci. Prevence proti kráděži je totiž nesmírně důležitá. Čím více dražších věcí člověk vlastní, tím více má také vrásek na čele. K tomu, abyste udělali maximum pro jejich ochranu, ale nepotřebujete nic víc než mobil a speciální samolepku. Nevěříte?

Nálepky Protect6 s unikátními QR kódy už mají v In creative snad na veškerých cenných věcech. Dají se nalepit na kola, mobily, tablety, počítače, monitory nebo klíče od auta. Ty jsou pak registrované v systému a je snadné u nich prokázat právoplatné vlastnictví. Stačí si stáhnout a nainstalovat aplikaci, která je zdarma k dispozici na AppStore nebo Google Play. Ta dokáže při krádeži a pokusu o prodej informovat jak majitele, tak i policii. V systému mají zaregistrované všechny předměty, které opatřili nálepkami. A co je důležité, nálepka dokáže zloděje odradit, ti neradi totiž vynakládají zbytečnou námahu.

Bylo by škoda nevyužít tak skvělou možnost, navíc se nabízejí další skvělé funkce jako bonus. Kromě prevence před krádeží mají všichni v In creative díky Protect6 také vždy po ruce záruční listy, manuály nebo seznamy vhodných náhradních dílů, a to jednoduše online, po pár kliknutích. Nemusí už schovávat nic v papírové podobě.

Zabraňte odcizení a následnému prodeji věcí bez vašeho vědomí. Buďte v předstihu před zloději. Jde to snadno.

Chcete také své vlastní nálepky? Vyberte si jejich počet a barvu na www.protect6.cz, odešlete formulář a stáhněte si zdarma potřebnou aplikaci. Udělejte to stejně chytře, jako všichni v In creative, a začněte co nejdříve využívat moderní funkce, které Protect6 nabízí.


Protect6 známka

Komplexní servisní systém s inteligentní známkou