Seznam článků

Jak koupit a aplikovat Protect6?
11.07.2016 20:22:16

Jak koupit a aplikovat Protect6?

Jelikož byl velký zájem o možnost nakoupit inteligentní známky Protect6 přes Facebook, rozhodli jsme se pro Vás tuto službu připravit. Nyní si tedy můžete nálepky koupit přímo na našich facebookových stránkách.

Jak si známku jednoduše objednat?

Stačí kliknout na výše uvedený odkaz a budete přesměrování přímo na jednoduchý objednávkový formulář. Zde vyplníte vaši adresu, email a telefon. Do vzkazu připojíte vaše jméno a kolik známek od nás požadujete. Připsat můžete i vaše připomínky a dotazy, pokud nějaké máte. Po odeslání objednávky očekávejte, že vás bude kontaktovat náš pracovník. Domluví s vámi podrobnosti a to, zda chcete známku poslat na dobírku, nebo si chcete vyzvednout balíček přímo u nás v Brně.

Co dělat, když nálepky dorazí?

Jakmile obdržíte obálku s logem Protect6, stačí ji rozbalit a dále postupovat podle návodu, který jsme již popisovali v článku Jak ochránit kolo/ lyže a nalepit známku. Důležité je známku umístit na viditelné místo, které je snadno přístupné pro smartphone a před přilepením plochu řádně odmastit a vyčistit.

Nezapomeňte na registraci

Známky je nutno zaregistrovat na našich webových stránkách: http://registrace.protect6.cz. Nejdříve si zde vytvoříte svůj účet. Potřeba je vyplnit jméno, email a heslo. Poté vám přijde potvrzující email. Pak už se stačí jen přihlásit pod jménem a heslem, které jste při registraci zadali. To ale ještě není vše.
Po přihlášení na stránky se objeví formulář registrace produktů do systému. Zde vyplníte:
· Číslo QR kódu (najdete jej na známce pod QR znakem nebo na zadní straně balíčku)
· Jednorázový ověřovací kód (ten najdete v balíčku se známkou)
· Sériové číslo předmětu (například kola), který registrujete (je nutné pro to, aby byla známka spárována přímo s daným předmětem)
· Název předmětu. Zde se uvádí firma (například ROCK MACHINE) a model (například TORRENT 30)
· Typ výrobku. Zde uvedete, o jakou věc se jedná (kolo, lyže, notebook…)
· Datum výroby či pořízení (i to slouží k ověření, že je předmět váš)
V poli Poznámka je potřeba předmět detailně popsat. Určitě najdete znaky charakteristické pro jeho rozpoznání. Patří zde velikost, barva, vady (odřeniny), vybavení předmětu (například i brašna na vrchní straně rámu může zanechat lehké stopy odření laku).
Jako poslední údaj vyplníte adresu umístění. Povinným údajem je město a stát, doporučujeme ale vyplnit toto pole co nejpodrobněji. Údaje nejsou veřejně dostupné.
Posledním krokem je stažení mobilní aplikace. Najdete ji ve standardní nabídce GooglePlay a iTunes, a to zcela zdarma. Přihlásit se zde můžete pomocí emailu a hesla.

Nyní máte známku řádně nalepenu a předměty zaregistrovány. Můžete zažádat o doplnění manuálů a náhradních dílů, abyste mohli plně využít všechny doplňující funkce systému Protect6.


Protect6 známka

Komplexní servisní systém s inteligentní známkou