Seznam článků

Pasivní GPS
21.04.2017 10:09:30

Pasivní GPS

Chtěli bychom Vám představit další novinku v systému Protect6.

Začátkem letošního roku přišla firma Protect6 s další technologickou novinkou v podobě pasivní GPS.

Pasivní GPS označuje technologii pro vzdálenostní komunikaci mezi elektrickými zařízeními. Toto zařízení je tvořeno Bluetooth vysílači, které dokáží predávat mobilním zařízením určitou informaci.

Pasivní GPS jsme poprvé představili našim zákazníkům na veletrhu For Bikes v Praze.

Neustále pracujeme na jeho zdokonalení v oblasti výdrže baterie a dosahu. Rovněž se zaměřujeme na velikosti a snažíme se dosáhnout co nejmenších rozměrů.

První verze pasivní GPS je ve formě krabičky o rozměrech 3x3x1cm.

Výdrž baterie je 1,5 až 2 roky. Toto zařízení je velmi snadno rozebratelné a vybitou baterii je možné vyměnit za novou.

Dosah pasivní GPS je do 100m.

Příklady využitelnosti pasivní GPS od Protect6:

1. Odložíte si kolo před restaurací. V případě posunu kola dál od místa odložení Vás mobilní aplikace upozorní, že se něco děje s vaším kolem.

2. Instalací si mobilní aplikace Protect6 do vašeho mobilního telefonu docílíte k rychlejšímu a efektivnějšímu nalezení ukradených předmětů. V případě, že ukradené kolo bude mít v sobě zabudovanou pasivní GPS může mobilní aplikace pomocí komunikace s Bluetooth vysílači zjistit přesnou polohu a nahlásit ji majiteli nebo městské policii.

Doufáme, že naše novinka Vás zaujala. V nejbližší době plánujeme zasadit tuto novinku do našeho e-shopu, kde najdete i přesné technologické parametry, různou barevnost a samozřejemě i cenu.

Tím Protect6 neustále pracuje na novinkách, pomocí kterých Vám chceme přinášet nejkomplexnější servisní a bezpečnostní systém


Protect6 známka

Komplexní servisní systém s inteligentní známkou